Palvelut - kotisivut ja hakukonelöydettävyys

Sitefactory Oy:n tuotantomallissa selvitetään ensiksi asiakkaan liiketoiminta, ja tarjotaan sen jälkeen tarvittavat verkkoon liittyvät palvelut siten, että niistä on asiakkaan liiketoiminnalle selkeää, mitattavaa hyötyä.

Tuotamme verkkopalvelut siis aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Kotisivutuotannossa kartoitetaan asiakkaan tarpeet, asiakkaan markkinoinnin kohderyhmä ja valitaan tarvittavat teknologiat ja tuotteet. Sitefactory ei siis tee kotisivuja sen takia että kotisivut pitää olla - sen sijaan teemme kotisivut ja niihin liittyvät asiat siten, että niistä on oikeasti hyötyä asiakkaan liiketoiminnalle.

Verkkosivujen toteutukset ja ylläpito / hosting-palvelut

Toteutuksemme vaihtelevat yksinkertaisista, muutaman sivun pienyritysten kotisivuista monipuolisiin ja laajoihin verkkopalveluihin. Graafisen suunnittelun ja järjestelmien räätälöinnin osaamisemme on huippuluokkaa. Yhteistyökumppaneidemme kautta tarjoamamme hosting-palvelut varmistavat, että verkkopalvelunne toimivat aina ja kaikkialla.

Kotisivujen päivittäminen

Kun verkkosivustosi on valmis, helppokäyttöisen Site Update -sisällönhallintajärjestelmämme avulla päivität itse sivut käden käänteessä. Näet sivut muokkaustilassa juuri sellaisena, kun ne verkossa näkyvät. Julkaisujärjestelmän avulla myös sivuston laajennettavuus ja hakukonelöydettävyydestä huolehtiminen on helppoa.

Verkkotyökalut ja moduulit

Sitefactoryn toteuttamat verkkopalvelut ovat erittäin joustavia omasta tuotekehityksestä ja talon sisällä olevasta ohjelmointiosaamisesta johtuen. Voit ottaa tarjolla olevista työkaluista ja moduuleista osan käyttöön heti ja osan myöhemmin tarpeiden muuttuessa.

Esimerkkejä julkaisujärjestelmäämme liitettävistä, räätälöitävistä moduuleista:

  • Responsiivisuus / päätelaiteriippumattomuus
  • Kalenteri
  • Sosiaalisen median integrointi sivustolle
  • Varausjärjestelmät
  • Verkkokauppa
  • Uutiskirjeet
  • Videonostot
  • Intranet ja ekstranet -ratkaisut
  • Järjestelmäintegraatio (esim. NetWheels, taloushallintaohjelmistot)

Teemme myös räätälöityjä järjestelmiä asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Hakukonelöydettävyys

Sitefactory Oy:n tuottamat kotisivut ovat teknisesti erittäin hakukoneystävällisiä, ja niissä on huomioitu useita tärkeitä asioita hakukoneiden näkökulmasta.

Teemme lisäksi lähes kaikkiin tuotantoihimme avainsana-analyysiä sekä ehdotamme asiakkaalle sisältöön erilaisia muokkauksia hakukonelöydettävyyden varmistamiseksi.

Tarjoamme asiakkaillemme lisäksi laajempaa kumppanuusmallia, jossa asiakas antaa nettilöydettävyyden hallinnan Sitefactorylle siten, että Sitefactory tarkastelee hakukonelöydettävyyttä analyyttisesti erilaisten työkalujen ja mittarien avulla.

 

Avoimen lähdekoodin julkaisujärjestelmät

Sitefactory toteuttaa erilaisia verkkopalveluita tarvittaessa myös erilaisilla avoimen lähdekoodin julkaisujärjestelmillä joista suosituin on Wordpress.