Ota yhteyttä asiakastukeemme 0207 431 920 tai asiakastuki@sitefactory.fi  |  In English

Valikko

Palvelut – Sitefactory

Sitefactoryn tuotantomallissa selvitetään ensiksi asiakkaan liiketoiminta, ja tarjotaan sen jälkeen tarvittavat verkkoon liittyvät palvelut siten, että niistä on asiakkaan liiketoiminnalle selkeää, mitattavaa hyötyä. Tuotamme verkkopalvelut aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti. WWW-sivutuotannossa kartoitetaan asiakkaan tarpeet, asiakkaan markkinoinnin kohderyhmä ja valitaan tarvittavat teknologiat ja tuotteet.

Sitefactory ei tee verkkosivustoja sen takia että verkkosivut pitää olla olemassa – sen sijaan teemme verkkosivut ja niihin liittyvät asiat siten, että niistä on oikeasti hyötyä asiakkaan liiketoiminnalle.

Graafinen suunnittelu

Sitefactoryn graafinen osaaminen on huippuluokkaa – kasvata liiketoimintaasi ammattitaitoisen visuaalisen ilmeen avulla.

Lue lisää

WWW-sivustot

Toteutuksemme vaihtelevat yksinkertaisista, muutaman sivun pienyritysten kotisivuista monipuolisiin ja laajoihin verkkopalveluihin. Graafisen suunnittelun ja järjestelmien räätälöinnin osaamisemme on huippuluokkaa. Ylläpito- ja huolenpitopalvelumme varmistavat, että verkkopalvelunne toimivat aina ja kaikkialla.

Lue lisää

Räätälöidyt
WWW-järjestelmät

Sitefactoryn toteuttamat verkkopalvelut ovat erittäin joustavia omasta tuotekehityksestä ja talon sisällä olevasta ohjelmointiosaamisesta johtuen. Voit ottaa tarjolla olevista työkaluista ja moduuleista osan käyttöön heti ja osan myöhemmin tarpeiden muuttuessa.

Lue lisää

Hakukonelöydettävyys

Sitefactoryn tuottamat kotisivut ovat teknisesti erittäin hakukoneystävällisiä, ja niissä on huomioitu useita tärkeitä asioita hakukoneiden näkökulmasta. Teemme lähes kaikkiin tuotantoihimme avainsana-analyysiä sekä ehdotamme asiakkaalle sisältöön erilaisia muokkauksia hakukonelöydettävyyden varmistamiseksi.

Lue lisää

Sitefactory
huolenpitosopimus

Tarjoamme asiakkkaillemme mielellämme huolenpitosopimuksen kaikkiin julkaistaviin verkkopalveluihin. Huolenpitosopimuksella me vastaamme verkkopalvelun toiminnasta ja sisällönhallintajärjestelmän sekä sen eri lisäosien päivityksestä asiakkaamme puolesta. Näin palvelun ohjelmisto pysyy ajan tasalla ja asiakkaana saatte keskittyä huoletta palvelun sisältöön.

Lue lisää

Alihankinta ja kumppanuudet

Sitefactory toimii myös tekniikka-alihankkijana ja konsultoijana. Pystymme ottamaan toteutuksissa juuri sovitun roolin ja tuotamme osuutemme aikataulussa ja luotettavasti. Olemme toimineet teknisenä alihankintakumppanina useille eri tahoille.

Lue lisää