Ota yhteyttä asiakastukeemme 0207 431 920 tai asiakastuki@sitefactory.fi  |  In English

Valikko

Sitefactory on verkkosivuihin ja digimarkkinointiin erikoistunut yritys

Olemme palvelleet rautaisella ammattitaidolla asiakkaitamme ympäri Suomen jo yli 18 vuoden ajan.

Toimistomme sijaitsevat Helsingissä ja Joensuussa. Tällä hetkellä tiimissämme työskentelee 7 alansa ammattilaista, joihin voit tutustua ja ottaa yhteyttä aina tarpeen mukaan!

Yrityksemme perustettiin vuonna 2000 Joensuussa, ja näiden 18 vuoden aikana olemme solmineet lukuisia yhteistyökumppanuuksia sekä asiakkuuksia toteuttamalla yli 3000 verkkosivustoa eri toimialojen yrityksille. Nykyisin olemme erikoistuneet toteuttamaan mobiili- sekä hakukoneoptimoituja verkkosivuja erityisesti maailman suosituimmalla WordPress-julkaisualustalla. Lisäksi meiltä löytyy lujaa osaamista ja kokemusta verkkosivujen kehittämisestä muillakin julkaisualustoilla, ja olemme aina valmiita palvelemaan sinua myös vaativien web-kehitysprojektien parissa! Vuonna 2018 yrityksemme kasvoi entistä suuremmaksi liittyessämme osaksi Planeetta Internet Oy:ta.

Tutustu huipputiimiimme Tutustu palveluihimme Katso referenssit

Arvomme

Yrityksemme arvoina ovat asiakaslähtöisyys, vastuullisuus, avoimuus ja kehittyminen. Nämä ovat tärkeimmät työkalumme, jotta voimme tarjota asiakkaillemme parasta palvelua, tuottaa laadukkaita lopputuloksia ja toimia tehokkaasti työtehtävissämme. Arvot näkyvät kaikessa toiminnassamme, ja ne tekevät meistä Sitefactoryn!

Asiakaslähtöisyys

Yrityksemme toimintamallin lähtökohtana on aina halu antaa asiakkaille parasta ymmärtämällä heidän liiketoimintaansa ja tarjota ratkaisuja sen kasvattamiseen entistä paremmaksi tinkimättömällä laadulla – luovuutta luotettavasti!

Vastuullisuus

Toimintamme tärkeimpiä avainsanoja ovat vastuullisuus, suunnitelmallisuus ja tarkkuus työtehtävissämme sekä asiakkaiden palvelussa. Parasta palvelua onkin tuottaa ne vastuullisesti, ja haluamme ehdottomasti olla huolellisia työssämme loppuun saakka.

Avoimuus

Uskomme avoimuuden, luotettavuuden ja rehellisyyden voimaan niin yrityksemme sisäisesti kuin asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Avoin vuorovaikutus ja rento ilmapiiri yhdessä takaavat parhaimman lopputuloksen palveluissamme sekä yhteistyössä sinun kanssasi – ketteryys ja joustavuus ovat myös meille itsestään selvää!

Kehittyminen

Haluamme jatkuvasti kehittyä ja oppia uutta työtehtävissämme sekä yhteistyössä asiakkaiden kanssa pysyäksemme alan ammattilaisina alati muuttuvan verkkomaailman mukana. Asiakkaiden kuunteleminen ja ymmärtäminen, huolehtiminen työyhteisöstä, ammattitaidon ja toimintatapojen uudistaminen luovat pohjan toimintamme kestävälle kehitykselle sekä takaavat laadukasta palvelua sinulle.