Ota yhteyttä asiakastukeemme 0207 431 920 tai asiakastuki@sitefactory.fi  |  In English

Valikko

Sitefactory huolenpitosopimus

Sitefactory huolenpitosopimukseen sisältyy kaikki mitä tarvitaan verkkosivuston ja siihen liittyvien järjestelmien sujuvaan ja turvalliseen käyttöön ja ylläpitoon. Huolenpitosopimuksella me vastaamme verkkopalvelun toiminnasta ja sisällönhallintajärjestelmän sekä sen eri lisäosien päivityksestä asiakkaamme puolesta. Näin palvelun ohjelmisto pysyy ajan tasalla ja asiakkaana saatte keskittyä huoletta palvelun sisältöön.

Koska pääosa verkkopalveluistamme tuotetaan avoimen lähdekoodin WordPress-sisällönhallintajärjestelmän päälle, asettaa avoin lähdekoodi vaatimuksia palvelun ylläpitoon. Avoin lähdekoodi vaatii jatkuvaa päivitystyötä, jotta se pysyy tietoturvallisena ja toimivana. WordPressin osalta tämä tarkoittaa toki itse WordPressin päivittämistä, mutta lisäksi kaikki käytössä olevat lisäosat sekä sivuston teema täytyvät myös pitää ajantasalla. Ylläpitovastuu onkin huolettominta jättää palvelun toimittajan vastuulle, jolloin asiakkaana voit keskittyä täysin pitämään yllä verkkosivuston sisältöä.

Asiakaspalvelumme palvelee mielellään palvelun ylläpitoon liittyvissä kysymyksessä suomeksi ja englanniksi ympäri vuoden, jokaisena työpäivänä.

Sivuston ylläpito (Hosting)

Laadukas hosting-palvelu kaikilla tarvittavilla ominaisuuksilla. Myös sähköpostipalvelut tarpeen mukaan.

WordPress-päivitykset ja tietoturva

WordPress-versiopäivitykset, käytössä olevien lisäosien ja sivuston teeman päivitykset.

Asiakastuki

Perustaso klo 9 – 17
Voidaan laajentaa sopimuksen mukaan.

Kävijämääräraportointi ja tapaaminen 3kk välein

Kävijämäärien ja sovittujen laadullisten mittareiden raportointi ja kehitysehdotukset.

SSL-suojaus

SSL-varmenne takaa, että sivustosi tiedot eivät liiku suojaamattomilla yhteyksillä. Tämä lisää osaltaan palvelun tietoturvallisuutta.

Lisäpalvelut

Huolenpitosopimukseen voidaan räätälöidä lisäpalveluita. Esimerkiksi sopimukseen voidaan sisällyttää oletuksena tietty määrä sivuston päivitystyötä.