Ota yhteyttä asiakastukeemme 0207 431 920 tai asiakastuki@sitefactory.fi  |  In English

Valikko

Digitaalinen markkinointi

Aika nostaa yrityksesi digitaalinen markkinointi seuraavalle tasolle ja tuottamaan tulosta.

Digimarkkinointi on yksi tehokkaimmista yrityksien markkinointitavoista! Toimiva markkinointi digitaalisin keinoin perustuu yrityksesi liiketoiminnallisiin tavoitteisiin, ja autamme sinua saamaan digimarkkinoinnista parhaimmat tehot irti räätälöimällä sen viestit yrityksellesi sopiviksi.

Me taidamme hakukoneoptimoidut verkkosivut, verkkokampanjat, hakukonemarkkinoinnin, somemarkkinoinnin, uutiskirjeet, digitaaliset viestintäkanavat ja markkinointimateriaalit sosiaalisessa mediassa – Näin hyödyt digimarkkinoinnista!

Nykyisin lähes kaikki asiakkaasi ikään tai sukupuoleen katsomatta liikkuvat päivittäin verkossa ja hyödyntävät useita digitaalisia päätelaitteita niin työssään kuin vapaa-ajalla. Digimarkkinoinnin avulla voit siten tavoittaa yrityksesi kohderyhmät ja kohdentaa markkinointiviestintäsi vastaamaan heidän kiinnostuksiaan entistä paremmin. Digtiimimme palvelee sinua etenkin hakukone-, some- ja uutiskirjemarkkinoinnissa auttamalla muun muassa niiden suunnittelussa, mainosmateriaalin tuottamisessa, kampanjoiden toteuttamisessa ja tuloksien tehokkuuden seuraamisessa.

Digimarkkinoinnin potentiaali vauhdittaa liiketoimintasi kasvua sekä vahvistaa brändisi näkyvyyttä verkossa on huikea, ja sen suurimpina etuina ovat myös:

  • Markkinointiviestinnän ja mainosten kohdennus juuri halutuille kohderyhmille
  • Kohderyhmien kiinnostusten ymmärtäminen ja seuraaminen
  • Kohderyhmille arvokkaan ja mielenkiintoisen sisältöjen tarjoaminen
  • Digimarkkinoinnin budjetti voidaan räätälöidä aina tarpeiden mukaiseksi
  • Vuorovaikutteisuus ja asiakkaiden sitouttaminen
  • Tulosten tarkka mittaaminen ja tehokas seuraaminen tilastollisesti
  • Liidien ja myynnin kasvattaminen

 

Oletko valmis tai jopa innostunut aloittamaan? Me nimittäin olemme

Jätä meille siis viesti alla olevasta lomakkeesta niin olemme pikaisesti yhteydessä sinuun tai soita meille 0207 431 920 niin aloitetaan tuottoisa yhteistyö!